01 March 2013

Pencerobohan Di Lahad Datu: Apabila Ada Ayah Terkorban

Salam,

Ya - satu perkara yang paling payah untukku menarik nafas yang sedang berdegup ialah apabila terlihat kanak-kanak yang sedang kehilangan ayah. Hati kecil lebih beremosi dengan kesakitan, kecederaan atau penderitaan kanak-kanak sebagaimana terjadi kepada kanak-kanak di Palestin dan lain-lain negara.

Seorang anak sukar hidup tanpa adanya ayah, tapi itulah takdir yang telah dipilih. Cuma cara kematian ini tidak dimahukan. Di pihak musuh juga adalah beragama Islam, apa kiranya ada jalan yang terbaik menyelamatkan kanak-kanak dari kehilangan ayah hanya kerana tindakan orang atasan yang ada kepentingan telah memilih keganasan sebagai keputusan. Malahan, apa kiranya rundingan secara aman. Musuh perlu dilawan, maka kematian ini adalah untuk bangsa dan negara. Sabarlah untuk orang-orang yang ditinggalkan. Al-Fatihah kepada pejuang ini yang telah terkorban:


1. Insp G/17992 Zulkifli bin Mamat 
2. Kpl 113088 Sabaruddin bin Daud

Coretan: Muhd Shatar

Informasi: Panggilan Menjerut Wang Dalam Bil: Sekadar Berkongsi Pengetahuan

Salam budiman,

Saya memperolehi maklumat ini dari Cikgu Fahrizal dan berkesempatan memuat masuk ke laman blog ini bagi memperolehi kebaikan dari tertipu dengan panggilan ini.

Mudah saya apabila mendapati nombor ini masuk ke   daftar panggilan tak terjawab, pastikan anda tidak membuat panggilan semula kepada nombor panggilan ini.

SILA KLIK UNTUK MENGIKUTI TULISAN BLOG INI YANG BERLALU